luni, 27 februarie 2012

Horoscop Uranian - Horoscop saptamanal Urania

Site-ul nostru, Horoscop Uranian, va ofera in fiecare saptamana Horoscop Urania saptamanal in format video. Horoscopul Urania  este realizat si prezentat de catre celebra astroloaga Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata pe postul de televiziune B1TV. Site-ul nostru va pune la dispozitie inregistrarea emisiunilor prezentate de catre Urania, clipurile video cu predictiile saptamanale Urania pentru fiecare zodie (Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti), Aspectele generale ale saptamanii si rubricile saptamanale O stea pentru fiecare, Asteroizii de langa noi si Banii si viata.  Pe site-ul nostru puteti citi in fiecare saptamana un rezumat al Horoscopului Urania din saptamana in curs si puteti asculta horoscopul 2013 saptamanal realizat si prezentat de Urania pentru saptamana in curs.

In cazul in care ati pierdut emisiunea Pasul Fortunei prezentata de Urania pe postul de televiziune B1tv, sau daca doriti sa reascultati horoscopul Urania, site-ul nostru va pune la dispozitie inregistrarea emisiunii Pasul Fortunei de pe B1TV.

Site-ul nostru se actualizeaza in fiecare saptamana, in fiecare vineri seara publicam inregistrarea ultimei emisiuni prezentate de catre Urania la postul de televiziune B1tv. Fiti alaturi de Horoscop Uranian pe parcursul anului 2013 si veti sti in fiecare saptamana cum o sa va mearga in anul 2013 in dragoste, cariera sau in ceea ce priveste situatia financiara. Horoscop Urania 2013 pentru toti cei care apreciaza predictiile celei mai apreciate si populare astroloage din Romania, doamna Simona Varzaru, cunoscuta sub numele de Urania.