luni, 31 ianuarie 2011

Horoscop Urania Berbec

In Horoscopul Urania Berbec pentru saptamana 29 ianuarie-4 februarie 2012, Urania spune ca va fi o saptamana in care nu vor exista prea multe noutati in ceea ce-i priveste pe nativii zodiei Berbec. Vor exista doar doua evenimente importante in aceasta saptamana.

Primul eveniment astrologic al saptamanii, la care Urania face referire intr-un horoscop Urania Berbec 2013, va fi opozitia dintre Marte, planeta care guverneaza zodia Berbec (aflat in miscare aparent retrograda in zodia Fecioara) si Venus, pozitionata in Casa a XII-a in tema Berbecului. Acest aspect ii poate face pe cei nascuti in zodia Berbec sa fie nemultumiti, stresati, ingrijorati, sa se teama pentru locul lor de munca sau in ceea ce priveste relatia cu colegii de sewrvici.Unii Berbeci poate ca din cauza stresului la serviciu vor fi mai artagosi, vor enerva pe toata lumea datorita irascibilitatii lor, in functie de structura fiecaruia launtrica. Socializarea, relatiile cu ceilalti, nu sunt foarte bine sustinute de catre acest aspect astral. Berbecii sunt prea agitati in aceasta saptamana, nu au stare si pot parea obositori, insistenti si stresanti celorlalti.

Al doilea eveniment astrologic al saptamanii 29 ianuarie - 4 februarie 2012, va fi intrarea planetei Neptun in Casa a XII-a a zodiei Berbec, care va ramane in aceasta zona a vietii lor multi ani de-acum inainte. Despre acest eveniment astrologic puteti sa cititi pe larg in horoscop berbec 2013, horoscopul general pentru zodia Berbec in anul 2013. Sufletul şi mentalul Berbecilor vor începe să fie puse la încercare din ce în ce mai mult.

Ascultati previziunile Uraniei pe larg in HOROSCOP URANIA BERBEC, săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie 2012.

Horoscop saptamanal Urania Berbec
29 – 04 Februarie 2012


Horoscop saptamanal Urania Berbec
22 -28 Ianuarie 2012

Horoscop saptamanal Urania Berbec
15 – 21 Ianuarie 2012

Horoscop saptamanal Urania Berbec
08 – 14 Ianuarie 2012