miercuri, 15 februarie 2012

Horoscop Urania Pesti 12-18 Februarie 2012

Horoscop Urania Pesti 12-18 Februarie 2012

Horoscopul Urania zodia Pestilor pentru saptamana astrala cuprinsa intre 12-18 Februarie 2012.

Horoscop Urania Zodia Pesti:

Ziua de 14 februarie este, în ansamblul săptămânii viitoare, pentru cei născuţi în semnul Peştilor, un moment esenţial. Mercur intră în semnul lor zodiacal şi nu le aduce numai lucruri bune. Firi sensibile, emotive, firi care trăiesc mai ales într-o dimensiune spirituală, sufletească, au de-a face acum cu un impuls astral care accentuează această latură şi îi rupe şi mai tare de realitate, nu-i dematerializează, nici chiar aşa, nici până-ntr-colo, dar îi face mai indiferenţi faţă de problemele băneşti, faţă de aspectele practice sau domestice ale vieţii de fiecare zi.



VEZI VARIANTA VIDEO



Un strop de poezie e bun în viaţa fiecăruia, doar că la Peşti e ceva mai mult decât un strop, e o baltă, un lac, un ocean, depinde şi de natura lor, de felul în care ei ştiu să transforme acest strop într-un element binefăcător, care să le coloreze viaţa sau într-un haos şi într-o inundaţie. Este bine să nu se lase copleşiţi de toate aceste impulsuri.
Ziua de 14 februarie este chiar specială, pentru că această conjuncţie între Mercur şi Neptun în Peşti este de natură să-i transforme în nişte fiinţe gânditoare, efervescente, inovatoare, pline de idei, de proiecte, încrezători, romantici şi, aşa cum spuneam adineauri, mult prea rupţi de realitate. Cu picioarele pe pământ n-o să ajungă nici în săptămâna asta, nici în celelalte viitoare, va trebui să părăsească Mercur acest semn al Peştilor. Să recunoaştem însă şi partea bună a acestui tranzit.
Putem să-i informăm pe cei care s-au născut în Semnul Peştilor că Mercur îi transformă în nişte fiinţe intuitive, care n-au nevoie de prea multe cuvinte, de fapt, la natura lor intuitivă şi conectată în permanenţă la astralul superior nu prea au nevoie nici de imagini, nici de sunete. Au percepţii complexe care se revelează brusc, ca un mare adevăr în faţa lor.
Aceasta este, de fapt, şi forma de precunoaştere a Peştilor, pe care multă lume n-o crede, nu o ia în serios sau nu vrea să o recunoască. De aceea, s-ar putea ca, în beneficiul personal, beneficiul societăţii, beneficiul prietenilor şi familiei, beneficiul unui contract, ei să înţeleagă nespus neştiutul şi intraductibilul pentru alţii.
Nu săptămâna aceasta, ci în zilele care vor urma perioadei de după 20 februarie, cu atât mai mult cu cât, pe 19 februarie, la orele 8 dimineaţa, Soarele va intra în Semnul lor zodiacal natal, în Peşti, din acel moment spun, de pe 19 februarie, vor avea destule argumente de acum încolo, aproximativ două săptămâni, să ia foarte serios în calcul colaborări, parteneriate, relaţii cu ceilalţi în indiferent ce formă consfinţită, liber consfinţită, constrânsă, contractuală sau determinată de conjunctură.
Sunt, în zilele de 15 şi 16 februarie, puşi în situaţia de a se bucura de un beneficiu care vine pe linia unui destin al sensului vieţii, al împlinirii, al unui fapt de viaţă sau al unui curs de eveniment care este favorabil lor sau care le confirmă că o decizie a fost justificată şi inspirată. Pe 17 şi 18 februarie, ei se vor delimita de o serie de persoane care sunt apropiate cercului lor existenţial, fie că se delimitează intelectual, fie afectiv.
Nu mai e aceeaşi căldură, nu mai e acelaşi interes sau nu mai este aceeaşi preocupare ori, dimpotrivă, are elemente certe, dintr-acelea impalpabile, care îl obligă să fie reticent. Partea bună este că această decizie e adecvată şi utilă oricărei persoane, deci implicit şi Peştilor, partea proastă este că, la un moment dat, ei vor pune un gard de sârmă ghimpată între ei şi restul lumii, exagerând în felul acesta şi, nu neapărat însingurându-se, cât îndepărtându-se de toate formele de viaţă publică, socială îi mai mobilează, îi mai înveseleşte.
Muncesc pentru bani, sunt interesaţi de bani, banii reprezintă o chestiune importantă şi, de acum încolo, tot ceea ce este proiect personal, nu mai este privit prin prisma unor etape de viaţă profesională care trebuie să fie câştigate în virtutea obţinerii unei funcţii, să ajungă director sau patron sau să ajungă şef de birou, ci în vederea obţinerii unui echilibru financiar sau chiar al unui beneficiu substanţial.
Multe dintre discuţiile care se vor produce în ziua de 18 februarie sunt de natură să complice cumva sau să creeze animozitate într-o relaţie, într-un dialog care poate să fie realizat cu străini, cu nou cunoscuţi sau cu persoane care sunt apropiate lor sau care fie nu se poartă cum trebuie, fie gândesc anapoda, fie se exprimă necuviincios, fie că reprezintă un factor de agresiune pentru libertatea lor de gândire şi acţiune.
Speciale ar trebui să fie, rezonante şi caleidoscopice, zilele de 13 şi 14 februarie, când întreaga lor persoană şi întreaga lor personalitate poate să fie colorată cu luminile minunate ale unui foc interior sau cu luminile exterioare ale unor situaţii de natură să pună în evidenţă vocaţii, calităţi, virtuţi şi talente văzute sau nevăzute, ştiute sau neştiute. Pentru unii ar putea să fie vorba de o revelaţie, pentru alţii doar de o confirmare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu