miercuri, 15 februarie 2012

Horoscop Urania Capricorn 12-18 Februarie 2012

Horoscop Urania Capricorn 12-18 Februarie 2012

Horoscopul Urania zodia Capricornului pentru saptamana astrala cuprinsa intre 12-18 Februarie 2012.

Horoscop Urania Zodia Capricorn:

Pentru cei care s-au născut în semnul Capricornului ziua de 12 februarie se asociază cu stres legat de o prezenţă publică, de o prestaţie care are spectatori, chiar dacă nu este vorba de teatru sau film şi nu este vorba de scenă şi publicul din stal. Prezenţa unor persoane străine în jurul unui Capricorn nu este motiv de bucurie pentru aceştia. Este factor de stres, de coerciţie, uneori chiar de inhibiţie.


VEZI VARIANTA VIDEO


Se poartă retractil, refuză discuţiile, dialogul sau o prezenţă în mijlocul unui colectiv. Şi dacă sunt obligaţi să o facă nu sunt în foarte bună formă, au un sentiment de discrepanţă. Sunt puşi să facă ce nu le convine, sunt obligaţi să se ducă unde nu au chef şi totul arată a corvoadă şi înfrângere a voinţei şi a dorinţei lor ori a principiilor în numele unor argumente care, sigur, contează până la un punct, dar cu care nu sunt de acord. Fie că trebuie să facă figură bună, fie că există o obligaţie socială, fie că nu se pot extrage de la o serie de relaţii pe care le impune întrega lor poziţie.
Pe de altă parte, sunt nemulţumiţi, îngrijoraţi de o chestiune legată de casă şi familie, cu care se vor mai intalni, asa cum puteti citi si aici. Cineva este bolnav, are probleme, apar tot felul de surprize neplăcute, sunt chemaţi la indiferent ce oră şi în indiferent ce context să ajute un membru de familie care este bolnav, are necazuri, nu are bani sau are nevoie să fie asistat, să nu fie singur. Lucrurile se amestecă şi nu le poate face bine pe toate, nici tot ceea ce ţine de o activitate publică, nici ceea ce ţine de relaţiile şi obligaţiile de familie. Se întrepătrund, se contracarează, lipseşte în ambele locuri, întârzie în ambele ipostaze sau se derobează de ambele corvezi încercând să facă faţă mai multor presiuni, mai multor solicitări.
Luna în Capricorn, în semnul lor natal, într-o poziţie proastă în zilele de 17 şi 18 februarie, le aduce acestora o serie de impulsuri care sunt de natură să se extragă cu totul, să se izoleze din tot ceea ce este viaţă publică, să se odihnească, să se limpezească, să se conserve, să se menajeze, să se protejeze de stres, să-şi recupereze forţele epuizate, să se vindece sau să nu se mai amestece în forfota vieţii, ba chiar nici a familiei, a nimănui. Vor să fie lăsaţi în pace.
Este celebra reacţie de izolare totală când nu mai răspund chemărilor, provocărilor şi ademenirilor. „Vino la mine pe seară să vezi ce sufleu bun am făcut”. Nu îi mai tentează niciun pahar bun de vin, nici prietenii, nici o petrecere, nici o muzică bună, nu-i mai interesează nimic, închid telefonul şi chiar dacă nu dorm această izolare este pentru ei o formă de protecţie, dar este şi un bun prilej de a medita pe o serie de teme care pentru ei sunt mai importante.
Dimineaţa zilei de 18 februarie, mai precis zorii acestei zile, se pot asocia cu un puseu de insomnie. Se trezesc din somn pe la 3-4 şi nu mai pot să adoarmă, îi năpădesc grijile, se întristează, se enervează, se alarmează, îşi fac gânduri, intră la idei, se perpelesc, se frământă cum să rezolve una sau alta dintre probleme. Din păcate, multe dintre chestiunile cu care se confruntă sunt legate indisolubil una de alta.
Boala de bani, o situaţie materială locativă, iarăşi de bani. Încearcă să găsească o soluţie şi acesta este motivul care nu le dă pace şi transformă ziua de 18 foarte într-o zi obositoare, chinuitoare şi grevantă. Acelaşi răstimp, 17 şi 18 februarie, funcţionează negativ şi pe relaţia sentimentelor. Le trec tot felul de idei prin minte şi probabil că, solicitaţi, bruscaţi de realitatea vieţii cotidiene din atâtea direcţii, iau decizii neinspirate, nefericite şi păgubitoare pentru viaţa lor personală. Unii, de exemplu, se răstesc la iubit sau la iubită, trântesc telefonul, promit tot felul de răzbunări, ameninţă, ridică tonul, întorc spatele sau, pur şi simplu, iau decizia să rupă relaţia.
Relaţia ar trebui să fie ruptă dacă, într-adevăr, există motive serioase pe un alt fundament sufletesc şi într-un alt moment de viaţă personală. Acum există toate riscurile să comită o eroare, să nedreptăţească pe cineva, să abuzeze de răbdarea şi înţelegerea aceluia. Dar mai există şi o altă ipostază, aceasta este şi mai riscantă decât prima, pentru că prima, cum-necum, mai poate fi reparată. Există iertare, există tot felul de metode de a reface relaţia şi de a înnoda o punte stricată, cum se spune în contractele comerciale, denunţat unilateral.
Aceasta a doua variantă mai riscantă şi mai periculoasă presupune aruncarea în braţele unui partener, fie el bărbat sau femeie, de către un nativ din Capricorn pe fondul unei mari depresii, a unei mari enervări, suprasolicitări, a unui pustiu sufletesc care îl face să îşi dorească să nu mai fie singur şi să se îndrepte spre primul venit ca şi cum ar fi persoana de destin din viaţa lui.
Sunt foarte multe temeiuri care vorbesc despre mână proastă, alegere neinspirată, orbire în faţa unui personaj. Este suficientă o seară, o oră într-o noapte, cum este cea de 18 februarie, ca să întâlneşti o persoană total nepotrivită, asta dacă eşti Capricorn, şi să spui „asta e perechea mea!” şi apoi să te ţi necazuri după aceea.