miercuri, 15 februarie 2012

Horoscop Urania Sagetator 12-18 Februarie 2012

Horoscop Urania Sagetator 12-18 Februarie 2012

Horoscopul Urania zodia Sagetatorului pentru saptamana astrala cuprinsa intre 12-18 Februarie 2012.
Horoscop Urania Zodia Sagetator:
Şi Săgetătorii au probleme de identitate existenţiale şi de afirmare, dar într-o logică ce este mai confortabilă sau mai liniştitoare decât pentru Gemeni. Astfel, Săgetătorii nu mai au problemele majore de imagini sau de aşezare într-un mediu public sau de notorietate. Muncesc mult, muncesc din greu, încearcă să se afirme, rabdă tot felul de situaţii pe care le putem numi complicate, penitenţe sau ipostaze dificile, dar acesta nu este un lucru care să-i destabilizeze.

VEZI VARIANTA VIDEO

Acasă, în locuinţa, în gospodăria lor, se petrec mici detalii, semnificative, care sunt de natură să-i mulţumească. Se simt mai bine acasă, ceva s-a schimbat, s-a reparat, s-a cumpărat un obiect. Nu ştiu dacă neapărat se mută, poate unii îşi schimbă şi locuinţa, aceasta este o chestiune secundară, particulară, dimensiunea este a unei respiraţii mai bune, mai sănătoase, în locul în care trăiesc şi eventual muncesc, dacă este vorba de a doua locuinţă, cum ar fi un atelier, o bibliotecă, un laborator sau un spaţiu în care ei se retrag pentru a elabora ceva în beneficiul personal sau ca o condiţie a lucrului, a muncii.
Casa Muncii este complicată, Casa Muncii aduce elemente stringente, bârfe, discuţii, comentarii, uneori acuzaţii, nemulţumiri şi situaţii care nu le convin, pentru că ei intră în posesia unor comentarii care nu le fac plăcere. Despre ei se discută uneori în termeni mai puţin plăcuţi şi agreabili, iar zilele de 13 şi 14 februarie sunt de natură chiar să-i scoată din sărite, pentru că ajung la urechile lor tot felul de bârfe, comentarii şi detalii care nu ştiu cât sunt de reale sau nu, dar cu siguranţă au o tentă negativistă.
Vor trăi un prim impuls, acela de a restabili ordinea, de a pune lucrurile la punct. Zilele de 15 şi 16 sunt trăite într-o astfel de dimensiune incendiară, s-au înfierbântat, s-au enervat, i-au trecut toate valurile de căldură, şi-au propus să-i facă pe aceia zob, să le arate ei, la un moment dat intervine circumspecţia şi prudenţa, diplomaţia sau chiar autoconservarea. Unii îşi vor spune că „gura lumii n-o astupi” şi-şi propun să nu se mai lupte chiar cu toate persoanele care vorbesc vrute şi nevrute.
Apoi îşi dau seama că se complică nişte detalii, nişte secvenţe sterile care nu sunt fie de rangul şi ţinuta lor, fie îl trag în jos sau îl bagă în situaţii complicate pe care nu le poate controla şi care pot degenera, şi-atuncea preferă să rămână în marginea acestei realităţi inconfortabile, pe care o sesizează, o notează, n-o uită, dar pe care n-o duc la bun sfârşit ca reacţie, ei nu încearcă să se implice şi să declanşeze mai departe un conflict, probabil că este mai bine aşa, probabil că în nişte zile sau săptămâni vor avea momentul, conjunctura astrală favorabilă şi inspiraţia necesară să intervină atunci, mai mult sau mai puţin delicat, mai mult sau mai puţin explicit, aluziv sau direct, o dată sau în repetate rânduri, în aşa fel încât acela sau aceia să înţeleagă şi fie să înceteze această politică, fie să-şi dea seama că au avut de-a face cu o persoană educată, dotată cu caracter, cu conştiinţă, foarte stăpână pe situaţie, care ştie să administreze aceste mici momente neplăcute şi care nu a dat frâu liber unor impulsuri primare, instinctuale şi imediate şi care a ştiut să cântărească, să aştepte şi să-şi cenzureze aceste trăiri.
Este un moment legat strict de locul de muncă, de viaţă şi activitate, de superior, colegi, subalterni, colaboratori, parteneri de lucru. Pe 17 şi 18 februarie, pot să provină nişte nemulţumiri sau nişte greşeli pe care ei să le facă ori ei, la rândul lor, să le suporte, uneori sub forma unei sancţiuni, pentru că o chestiune materială nu a fost foarte bine verificată şi controlată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu